Juwelier Loon Marc van

Juweliers Eindhoven
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Winkelcentrum Woensel 107 Kaart
Plaats
5625 AG  Route Eindhoven
Telefoon
040 241 5734
E-Mail
info@marcvanloon.nl
Website

Informatie

Sinds 1955 gevestigd in stadsdeel Woensel en sinds 1971 in winkelcentrum WoensXL . We voeren een collecties in zilveren en gouden sieraden maar ook in staal en titanium. Daarnaast een ruimte collectie in horloges in gangbare prijsklassen. Merken als Seiko, Pulsar, Fossil, Danish Design , Breil en Skagen vindt U ruim vertegenwoordigd in onze etalages en winkel. Ook voeren wij reparaties uit aan sieraden en uurwerken; prikken we gaatjes in oren (t/m/ tweede gaatje) ; plaatsen we batterijen en voeren we taxaties uit. U bent van harte welkom op Winkelcentrum Woensel 107 te Eindhoven

Juwelier Loon Marc van is gevestigd op Winkelcentrum Woensel 107 . Het volgende wordt aangeboden: Juweliers In Eindhoven zijn er 40 andere Juweliers. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Verkoop, Fashion, Diesel, DKNY, Begane grond, Honden toegestaan, Toegankelijk voor rolstoelen, Batterij vervangen, Op maat maken, Reparatie, Armbanden, Hangers, Horloges, Oorbellen, Ringen, Sieraden, Boccia, Fossil.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Juwelier Loon Marc van

Give stars

Openingstijden

Onze openingstijden zijn normaal gesproken ruimer, maar in verband met het corona virus zijn die nu beperkter. We hebben ook geen koopavond op het moment. Onze excuses voor de eventuele ongemakken voor u.

Betalingsmogelijkheden

American Express , Visa , Cash , MasterCard

Categorieën

Juweliers
0402415734 040-241-5734 +31402415734

Kaart Winkelcentrum Woensel 107

Loading map...